میوه ای بهاری برای تقویت ریه ها و ایمنی مقابل کرونا

 


دکتر مهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی درباره خواص توت از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: توت سفید شیرین و دارای مزاج گرم و تر است و نوع سیاه یا قرمز آن که معمولا ترش بوده و شاتوت نیز نامیده می شود که مزاج این نوع توت سرد و خشک است.

این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه توت سفید در طب سنتی قائم مقام انجیر است یعنی خواص آن به ویژه نوع پخته بسیار شبیه انجیر است

میرغضنفری گفت: کلا در طب سنتی از چند میوه ب عنوان غذا نامبرده شده است که می توان به انجیر، انگور، کشمش (که از انگور بدست می آید) اشاره کرد و با قائل شدن این خاصیت برای توت، می توان گفت غذاییت این میوه هم نظیر انجیر زیاد بوده و می تواند به عنوان یک وعده غذایی توصیه و مصرف شود.

وی با بیان اینکه خون با کیفیت بالا در بدن بر اثر خوردن توت تولید می شود،گفت: طبع توت سفید گرم وتراست که بهترین طبع برای بدن انسان است. اکثر غذاهای انسان که غذاییت خوبی دارند طبع گرم وتر دارند نظیر نان، گوشت، انجیر، انگور البته گرمی توت، کم و در درجه اول است و تری آن نیز در درجه دوم است، لذا مزاج انسان را معمولا تغییر نمی دهد.

این پژوهشگر طب سنتی گفت: توت رطوبت بسیار خوبی را به بدن ومخصوصا مغز می رساند. از آنجاییکه مغز به رطوبت مناسب و معتدل نیاز دارد، این میزان رطوبت برای مغز بسیار مفید است.

وی بیان داشت: به لحاظ طب نتی توت موافق سلامت ریه است. اصولا مواد شیرین طبیعی، برای ریه و خشکیصدا و خس خس سینه مفید هستند.

میر غضنفری گفت: همچنین توت ملین بوده و برای رفع یبوست مناسب است و بخصوص در فصل بهار که لینت مزاج اهمیت بیشتری دارد مصرف آن توصیه می شود.