افزایش مصرف این غذاها ممکن است، به کاهش وزن کمک کنند
فلفل تند
طبق یک مطالعه که در سال ۲۰۱۰ توسط انجمن شیمی امریکا انجام شده بود نشان داد، کپسایسین – که در فلفلهای تند یافت میشود، ممکن است بتواند به مبارزه با چربیها بپردازد و سبب کاهش وزن بشود. این امربه دانشمندان کمک کرد تا تحقیقات بیشتری را در زمینهی چگونگی استفاده از آن در درمان چاقی انجام دهند
گریپ فروت
گریپ فروت
خوردن روزانه نیمی از گریپ فروت قسمت اعظمی از ویتامین ث شما را تامین میکند. البته مزایای این میوه تنها به اینجا ختم نمیشود، گریپ فروت معمولا به عنوان میوهای شناخته میشود که متابولیسم بدن را افزایش میدهد.
توانایی چربی سوزی این میوه در سال ۲۰۰۶ توسط گروه تغذیه و تحقیقات متابولیسم کالیفرنیا بیان شد
چای سبز
چای سبز
توانایی اکسیداسیون اسیدهای چرب، یکی از دلایل علاقه به رژیم غذایی با طعمهای تلخ میباشد. این روش چگونه کار میکند؟ همه چیز مر بوط به پلی فنلهای موجود در چای سبز است. ترکیب کاتچین باعث تحریک اکسیداسیون چربیها میشوند که به افزایش متابولیسم کمک میکنند
جلبک دریایی
جلبک دریایی حاوی فوکوزانتین است. مطالعات بر روی حیوانات نشان داده اند که مکملهای فوکوزانتین در دراز مدت میتوانند باعث افزایش مصرف انرژی و چربی سوزی شوند و در نهایت منجربه کاهش وزن شوند. در مطالعهای که بر روی انسانها
انجام شده است نشان میدهد که مصرف روزانه فوکوزانتین میتواند به میزان قابل توجهی در کاهش وزن تاثیر گذار باشد
دارچین
دارچین
آیا این ادویه ممکن است بتواند به کاهش اثرات مضر یک رژیم غذایی چرب کمک کند؟ یک مطالعهی ۱۲ هفتهای که توسط انجمن قلب امریکا بر روی حیوانات صورت گرفته بود نشان میداد که در مقایسه با رژیم غذایی بدون دارچین، مصرف دارچین در کنار رژیم غذایی با چربی بالا، میتواند به داشتن سطح مناسبی از چربی و قند کمک کند.
بر طبق این مطالعه، پلی فنل به دلیل دارا بودن خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی میتواند عوامل خطر را کاهش دهد