غذایی که سرعت ابتلا به سرطان خون را ۹ برابر می‌کند


تحقیق جدیدی انجام شده که نشان می دهد مصرف هات داگ سرطان خون را ۹ برابر افزایش می‌دهد از این رو بیشتر پزشکان و متخصصان بر این باورند که در برنامه‌ی غذایی کودکان به هیچ‌وجه نباید جایی برای هات‌داگ وجود داشته باشد و یا دست‌کم مصرف آن باید محدود شود

هات‌داگ‌ از جمله غذاهای محبوب و پرطرفدار در میان افراد در سنین مختلف است و یکی از غذاهایی است که کودکان و نوجوانان بسیار به مصرف آن علاقه‌مند هستند و در بیشتر مواقع مصرف آن را با پنیر و آب‌های گازدار ترجیح می‌دهند و همین امر بر معایب آن می‌افزاید. بنابر تحقیقی جدید، کودکانی که در هر ماه بیش از دو عدد هات‌داگ استفاده کنند ٩ برابر بیشتر از کودکان دیگر امکان دارد که به سرطان خون در دوران کودکی مبتلا شوند

نیتریت یکی از مواد افزودنی به هات‌داگ‌ است که می‌تواند سبب مسمومیت غذایی حاد شود. طی فرآیند پخت هات‌داگ‌ نیترات موجود در آن با آمین‌هایی که به طور طبیعی در گوشت وجود دارد ترکیب می‌شود و نیتروسو تشکیل می‌شود که خود ترکیبی سرطان‌زا است و می‌تواند در کودکان سبب بروز سرطان خون شود