این 7 ماده غذایی را هیچوقت دوبار گرم نکنید


برخی مواد غذایی را نباید دوباره گرم و در وعده‌های دیگر از آن‌ها استفاده کنیم، زیرا ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و حتی گاهی سمی می‌شوند

گرم کردن دوباره غذاها مضرات زیادی دارد، در اثر این کار بعضی از مواد غذایی ترکیب داخلی خود را از دست می‌دهند و حتی گاهی سمی می‌شوند و ممکن است عامل ایجاد سرطان در بدن شوند

از نظر تغذیه‌ای بهترین شیوه طبخ غذا شیوه‌ای است که به اندازه مصرف یکبار تهیه شود و باقیمانده نداشته باشد

بهتر است از گرم کردن دوباره و چند باره غذا‌ها خودداری کنید و اگر هم قرار است غذا‌ها را چندبار مصرف کرد آن‌ها را در بسته‌های کوچک قرار دهید و از چندباره گرم کردن آن خودداری کنید